Топ производи
Производители
Е-информатор
Предходни Производи

Ацидофилус 100 капсули

Aцидофилусот е природен производ кој настанува со ферментација на млекото со помош на една од најмоќните пробиотски бактерии наречена Lactobacillus acidophilus.
Производител: SWANSON
$0.00

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311

Добар извор на Lactobacillus acidophilus е ферментираната храна како што е пробиотскиот јогурт.

Секоја капсула од овој призвод содржи голема концентрација на Lactobacillus acidophilus.

Употреба:

Како додаток во исхраната, се земаат 1-2 капсули пред јадење со вода.

Да не се надминува препорачаната девна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца. 

Тагови