Топ производи
Производители
Е-информатор
Предходни Производи

Брусница 800 мг 180 гел капсули

Брусницата е зимзелена грмушка која дава темноцрвени плодови и расте во шумите и планините на САД, како и во многу други региони насекаде низ светот.
Производител: SWANSON
£899.00
£0.00

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311

Старите британски и северноамерикански народи тинктурата од брусница традиционално ја користеле кај инфекции на уринарниот тракт и кај воспаленија на мочниот меур и мочните патишта. 

Секоја капсула од Swanson Cranberry содржи плод од брусница комбиниран со витамин Ц и витамин Е за максимални ефекти.

Употреба: Како додаток во исхраната, се зема 1-2 гел капсули дневно. 

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна избалансирана исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца.