Featured products
Manufacturers
Newsletter

Гел за туширање со природен мед од диви цветови

Труди кремаст гел за туширање и миење рачиња. Овој гел за туширање содржи нежни средства за чистење добиени од кокосова палма и мед кои се прикладни за хигиена на чувствителната детска кожа. Тој истовремено и пружа хранливи состојки на кожата и има смирувачки ефект.

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311
£259.00

Благиот состав, чија основа е природниот мед од диви цветови кој е богат со витамини, минерали и протеини, погоден е за секојдневно туширање и капење на доенчиња и мали деца.