Детоксификација

Види како
Подреди по
Прикажи по страна

Хлорофил и Пеперминт 500 таблети

Хлорофилот е природен растителен пигмент кој е присутен во растенијата и е одговорен за процесот на фотосинтеза.
$0.00

Млечен трн 500 мг 100 капсули

Млечниот трн (Silybum marianum) претставува вид на бодликава билка со розево-пурпурни цветови која потекнува од Медитеранскиот регион, но е распространета низ долините и планинските падини ширум светот.
$941.90

Спирулина 500 мг 180 таблети

$1,227.62