Дигестивно здравје

Види како
Подреди по
Прикажи по страна

Ацидофилус 100 капсули

Aцидофилусот е природен производ кој настанува со ферментација на млекото со помош на една од најмоќните пробиотски бактерии наречена Lactobacillus acidophilus.
€0,00

Дигеститол 60 капсули

Овој производ е специјално наменет за подобрување на функцијата на дигестивниот тракт.
€0,00

Папаја 50 мг 300 таблети

Папајата (Carica Papaya) е вид на тропско овошје со жолто-портокалова боја кое расте во гроздови. Папајата има пријатен сладок вкус и изобилува со растителни влакна, витамини и минерали - витамин А (бета каротен), Ц, Е, витамини од Б групата- Б2 и фолна киселина, калциум, магнезиум, калиум и др., како и многу важен ензим наречен папаин кој ги разградува комплексните протеини до едноставни аминокиселини кои лесно се апсорбираат во организмот.
€856,19