Емоционално здравје

Види како
Подреди по
Прикажи по страна

Ашваганда 450 мг 100 капсули

Ашваганда (лат.Withania somnifera) или т.н. зимска цреша е една од престижните и витално важните билки во Ајурведската медицина која старите хиндуси ја користеле уште пред 2000 години.
1.089,00 ден.

Готу Кола 435 мг 60 капсули

Готу Кола (Centella Asiatica) е ползечка билка која расте во мочуришните области на Индија, Шри Ланка, Тајланд, Јужна Африка и тропските предели на светот.
699,00 ден.

Лецитин 1200 мг 90 гел капсули

Лецитинот е природно присутен во храната од растително, како и од животинско потекло: во јајцата, соините зрна, сончогледот, гроздовото семе, пченичните никулци итн.
868,00 ден.

Маточина 500 мг 60 капсули

Маточина (Melissa officinalis) е билка со жолти цветови која потекнува од Европскиот континент, но заради нејзините благотворни дејства комерцијално се одгледува ширум светот.
0,00 ден.