Топ производи
Производители
Е-информатор

Глукозамин, хондроитин и МСМ 120 таблети

Глукозаминот, хондроитин сулфатот и МСМ (органски сулфур) се супстанци кои природно се присутни во човековиот организам.
Производител: SWANSON
$1,522.86

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311

Употреба:

Како додаток во исхраната, се земаат 1-3 таблети дневно со вода и храна. 

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна избалансирана исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца.