Топ производи
Производители
Е-информатор

Комплекс од три јапонски печурки (Шитаке, Маитаке, Реиши) 60 капсули

Овој уникатен производ ги комбинира трите јапонски печурки - Шитаке, Маитаке и Реиши. Овие печурки веќе илјадници години ги користат азиските народи.
Производител: SWANSON
€0,00

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311

Овој уникатен производ ги комбинира трите јапонски печурки - Шитаке, Маитаке и Реиши. Овие печурки веќе илјадници години ги користат азиските народи. 

Шитаке печурките (Lentinula Edodes) природно растат на кората на шумските дрвја во Јапонија, Кореја и други азиски земји. 

Маитаке (Grifola Frondosa) е вид на печурка која расте во северните делови на Јапонија каде со векови е позната како „печурка на виталноста”.

Реиши (Ganoderma Lucidum) е вид на јапонска црвена печурка. 

Помага:

- За зајакнување на имунитетот;

- За подобрување на енергетскиот баланс на организмот;

- При ревитализација и детоксификација на организмот. 

Употреба: Како додаток во дневната исхрана, се зема 1 капсула дневно. 

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца. 

Тагови
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа

Поленов прав 400 мг 100 капсули

Поленот (цветен прав) е чист и природен производ на пчелите, силен енергетик кој помага во ревитализирање и регенерирање на организмот.
€0,00

Алое Вера 25 мг 100 гел капсули

Алое Вера (Aloe Barbadensis Müler) или т.н. „билка на бесмртноста”, „извор на младоста”, „растение за прва помош“ или „медицинска билка” - е растение кое се повеќе го свртува вниманието на научниците ширум светот со својата неверојатна богата содржина, хранливост и избалансираност на микрохранливите материи како и со зачудувачката исцелителска моќ.
€0,00

Ацерола 500 мг 60 капсули

Ацерола е еден од најбогатите природни извори на витамин Ц. Овој витамин бавно се разградува во организмот и овозможува долготрајно снабдување на организмот со потребните дози на витамин Ц.
€0,00