Featured products
Manufacturers
Newsletter
Recently viewed products

L-Carnitine 500 mg 30 tablets

Manufacturer: SWANSON

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311
0,00 ден.
Customers who bought this item also bought

Beta Carotene 10 000 IU 100 softgels

- Delivers a healthy dose of essential vitamin A nutrition; - A powerful source of antioxidant protection for the whole body; - 10,000 IU per softgel.
0,00 ден.

Сребрена вода Сребрица 500 мл.

Колоидната сребрена вода е добиена со електролиза на чисто 99.99% сребро во чиста дестилирана и деминерализирана вода. Се работи за јони и колоиди на сребро. Му користи на организмот во превенција и лечење на инфективни болести, како и за јакнење и подобрување на организмот, повеќе од било кој друг познат препарат.
450,00 ден.

Liquid Calcium&Magnesium 300/150 mg 30 softgels

0,00 ден.