Метаболизам на шеќери

Види како
Подреди по
Прикажи по страна

Алфа Липоична Киселина 50 мг 120 капсули

Алфа Липоична Киселина (АЛА) е природен универзален антиоксидант кој што организмот не го создава во доволни количини и треба да се внесува со храна или додатоци во исхраната.
€798,00

Цимет 375 мг 180 капсули

Циметот е еден од најстарите зачини во светот кој го користеле старите народи. Овој производ се добива со мелење на кафеавата кора од циметовото дрво.
€768,00

Лист од Гимнема Силвестре 400 мг 100 капсули

Gymnema Sylvestre спаѓа во групата на ползечки растенија кои растат во тропските шуми на Централна и Јужна Индија. Истражувањата покажуваат дека оваа билка го потпомага метаболизмот на шеќерите и ја подобрува функцијата на панкреасот.
€828,00

Екстракт од стевија 100 пакетчиња

Стевиа е природен сладок екстракт од растението Stevia Rebaudiana, билка која се користи како здрава замена за белиот шеќер или другите ваштачки и нехранливи засладувачи.
€799,00