Минерали

Види како
Подреди по
Прикажи по страна

Хелатно железо 18 мг 180 капсули

Железото е минерал во трагови кој е од есенцијална важност за нашето здравје. Недостатокот на железо во организмот доведува до слабокрвност и го ослабнува имунитетот. Може да доведе до главоболка, вртоглавица, несвестица, замор, кршливост на ноктите и косата, како и намалена концентрација.
$1,128.00

Селен 100 мкг 200 капсули

Селенот е минерал и спаѓа во групата на антиоксиданси. Во човечкото тело најмногу е присутен во црниот дроб и бубрезите, панкреасот и тестисите кај мажите.
$979.00