Топ производи
Производители
Е-информатор

Млечна купка со мед од цвет на портокал

Труди млечната купка содржи благи и хранливи средства за чистење добиени од кокосова палма кои не ја оштетуваат заштитната бариера на кожата, и пружаат влага и заштита и имаат висок процент на природни масла. Пх неутралниот состав е прилагоден на детската кожа и овозможува чистота и нега без иритации.

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311
278,00 ден.

Нежниот омекнувачки мед од цвет на портокал ја храни кожата и со својот благ смирувачки мирис му помага на бебето да се опушти пред спиење, за време на вечерното капење.