Топ производи
Производители
Е-информатор
Предходни Производи

Назабена палма 540 мг 100 капсули

Назабената палма (Serenoa repens) расте во крајбрежниот регион на Јужна Америка и Калифорниија. Индијанските народи нејзиниот плод го користеле кај различни проблеми со уринарниот, гениталниот, респираторниот и репродуктивниот систем.
Производител: SWANSON
£941.90

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311

Назабената палма (Serenoa repens) расте во крајбрежниот регион на Јужна Америка и Калифорниија. 

Индијанските народи нејзиниот плод го користеле кај различни проблеми со уринарниот, гениталниот, респираторниот и репродуктивниот систем. 

Помага:

- Кај проблеми со простата;

- За одржување на репродуктивната моќ;

- При стимулирање на растот на косата.

Употреба: KКако додаток во исхраната, се зема 1 капсула 2-3 пати дневно со вода. Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца.

Тагови