Топ производи
Производители
Е-информатор
Предходни Производи

Поленов прав 400 мг 100 капсули

Поленот (цветен прав) е чист и природен производ на пчелите, силен енергетик кој учествува во ревитализирање и регенерирање на организмот.
Производител: SWANSON
£0.00

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311

 Употреба; Како додаток во исхраната, се земаат 2 капсули дневно со вода.

Овој производ не се препорачува за трудници и доилки и лица со алергија на поленов прав. 

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца. 

Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа

Алое Вера 25 мг 100 гел капсули

£0.00

Матичен млеч 1000 мг 100 гел капсули

Матичниот млеч (кралско желе) е најважен и најхранлив пчелин производ. Млечот го произведуваат пчелите со мешање на мед, полен и со посебни ензими.
£0.00

Комплекс од три јапонски печурки (Шитаке, Маитаке, Реиши) 60 капсули

Овој уникатен производ ги комбинира трите јапонски печурки - Шитаке, Маитаке и Реиши. Овие печурки веќе илјадници години ги користат азиските народи.
£0.00