Топ производи
Производители
Е-информатор
Предходни Производи

Ресвератрол 100 мг 30 капсули

Ресвератролот го има во црвеното вино или грозјето и претставува одличен антиоксиданс кој е одговорен за заштита на крвните садови и одржување на нивната еластичност.
Производител: SWANSON
$0.00

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311

Ресвератролот го има во црвеното вино или грозјето и претставува одличен антиоксиданс кој е одговорен за заштита на крвните садови и одржување на нивната еластичност.

Ресвератролот покажува добри својства при губење на тежината, кај забавување на процесот на стареење, одржување на витaлноста и метаболизмот на мастите.

Помага:

- За одржување на функцијата на кардиоваскуларниот систем;

- За подобрување на микроциркулацијата во екстремитетите и мозокот;

- За подобрување на еластичноста на крвните садови;

- Во диететски цели, за намалување на телесна тежина и маснотии;

- За забавување на процесот на стареење.

Употреба: Се употребува како додаток во исхрана 1 капсула дневно.

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца. 

Тагови
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа

Лецитин 1200 мг 90 гел капсули

Лецитинот е природно присутен во храната од растително, како и од животинско потекло: во јајцата, соините зрна, сончогледот, гроздовото семе, пченичните никулци итн.
$868.00

Ацерола 500 мг 60 капсули

$0.00

Семки од грозје, зелен чај и кора од бел бор 60 капсули

Овој производ преставува комбинација од семки од грозје, зелен чај и кора од бел бор кој претставува многу силен антиоксиданс.
$878.00