Топ производи
Производители
Е-информатор

Свансон 100% Природен Екстракт од Јапонски Остриги 500 мг 60 капсули

Остригите се познати како храна веќе илјадници години, но нивната популарност ширум светот се зголеми во последните неколку години.
Производител: SWANSON

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311
0,00 ден.

Овој моќен екстракт помага:

- за зголемување на нивото на енергија во организмот,

- за подобрување на виталноста,

- за здрава кожа, коса и нокти,

- во одржување на доброто сексуално здравје кај мажите и кај жените,

- во подобрување на имунитетот,

- во подобрување на концентрацијата, меморијата,

- кај проблемите со простатата кај мажите.

 

Употреба:

Како додаток во исхраната се зема 1 капсула дневно со вода. 

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца.