Featured products
Manufacturers
Newsletter

Труди миризлив балсамен гел

Труди миризливиот балсамен гел содржи природни екстракти и етерични масла од ниаули, мента, смрека и камилица и со негово вдишување ефективно се прочистуваат дишните патишта и на природен начин се олеснува дишењето.

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311
298,00 ден.

Благотворно делува кај тегоби на горните дишни патишта, настинка, грип и затнат нос. Се користи при инхалација со водена пареа, директна инхалација или за мачкање на градите пред спиење бидејки има смирувачки дејства и го олеснува спиењето. Внимание: Само за надворешна употреба. Продуктот одговара за деца со навршени 3 месеци и нагоре. Избегнувајте контакт со очи, да не се употребува на оштетена или проблематична кожа. Да се чува подалеку од извори на топлина.