Топ производи
Производители
Е-информатор
Предходни Производи

Хидратантна крема со прополис

Труди хидратантната крема со прополис има извонредни хидратантни, омекнувачки и заштитни својства. Со својот состав е прилагодена на чувствителната детска кожа. Употребата на оваа крема е препорачлива при изложеност на надворешни влијанија како ветар, студен воздух и сонце кои можат да ја иритираат нежната детска кожа и да предизвикаат црвенило или рапавост.

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311
198,00 ден.

Маслото од африканското ши дрво, како и кокосовото масло со својот висок процент на незаситени масни киселини, витамин А и Е ја хранат и заштитуваат кожата од надворешни влијанија и исушување, овозможувајки притоа долготрајна хидратација. Прополисот и бисабололот ја подобруваат општата добросостојба на кожата и притоа помагаат во сочувувањето на нејзините одбрамбени механизми и функции со што ја забрзуваат нејзината регенерација. Оваа крема нежно се размачкува и брзо и лесно упива, притоа враќајки ја природната мекост на нежната бебешка кожа.

Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа

Заштитна крема со цинк и пчелин восок

Труди заштитната крема со цинк и пчелин восок се препорачува за секојдневна нега при менување на пелени. Идеална е за заштита на пеленската регија од иритација, црвенило и појава на алергија од пелени и исто така помага за ублажување на овие тегоби кај децата.
199,00 ден.