Топ производи
Производители
Е-информатор
Предходни Производи

Хлорофил и Пеперминт 500 таблети

Хлорофилот е природен растителен пигмент кој е присутен во растенијата и е одговорен за процесот на фотосинтеза.
Производител: SWANSON
£0.00

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311

Тој содржи минералите калциум, магнезиум, калиум и холин. Со својата функција е сличен на хемоглобинот и е одговорен за снабдување на организмот со кислород.  

Како додатно помошно средство:

- За детоксификација на организмот;

- Во одржување на имунитетот;

- Во подобрување на дигестијата и обнова на цревната флора;

- За отстранување на непријатниот мирис на здивот (посебно кај пушачите).

Употреба: Како додаток во исхраната, се земаат 2 таблети три пати дневно по оброк. 

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна избалансирана исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца. 

Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа

Ацерола 500 мг 60 капсули

Ацерола е еден од најбогатите природни извори на витамин Ц. Овој витамин бавно се разградува во организмот и овозможува долготрајно снабдување на организмот со потребните дози на витамин Ц.
£0.00