Featured products
Manufacturers
Newsletter

Хранливо масло за нега со матичен млеч

Труди хранливото масло со матичен млеч е посебно формулирано и прилагодено за нежната детска кожа. Содржи внимателно избрани природни супстанци кои и пружаат хранлива заштита на чувствителната кожа што е особено погодно за првите неколку месеци од животот на едно бебе. Хранливото масло од кокос ја штити кожата од исушување, ја смирува и ја поддржува нејзината природна влажност со што ја прави мека и нежна.

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311
£278.00

Матичниот млеч со богатата содржина на витамини ја храни кожата, помага во сочувувањето на нејзините одбрамбени механизми и функции и ја поддржува способноста за регенерација. Погодно е и за секојдневна нега, нежно чистење на чувствителната пеленска регија, масажа и спречување на појавата на себореа кај новороденчињата. Труди хранливото масло со матичен млеч не содржи вештачки бои, конзерванси и мириси, ниту пак минерални масла кои се неприкладни за детската кожа.