Топ производи
Производители
Е-информатор
Предходни Производи

Шипка 500мг 120капсули

Екстрактот од шипка во однос на другите овошја и зеленчук е најбогат со витамин Ц.
Производител: SWANSON
$0.00

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311

Употреба:

Како додаток во исрхраната, се зема 1 капсула дневно.  

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца. 

Тагови