Топ производи
Производители
Е-информатор
Предходни Производи

ALKAMEDI AML-3000 јонизатор за вода

ALKAMEDI - најквалитетните јонизатори за вода. Замислете да имате чиста жива планинска вода дома! АЛКАМЕДИ јонизаторот за вода ја трансформира мртвата пасивна вода од чешма во жива алкална вода, најслична на чист планински извор. Алкално јонизираната вода се смета за најздрав облик на вода за човечкиот организам, затоа што лесно се апсорбира во клетките, содржи корисни минерали, ги елиминира штетните радикали и ги штити клетките од стареење и болести. АЛКАМЕДИ јонизаторите се идеални за домашна или канцелариска употреба.
€65100,00

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311

Тагови