Топ производи
Производители
Е-информатор

Алфа Липоична Киселина 50 мг 120 капсули

Алфа Липоична Киселина (АЛА) е природен универзален антиоксидант кој што организмот не го создава во доволни количини и треба да се внесува со храна или додатоци во исхраната.
Производител: SWANSON

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311
€0,00

Алфа Липоична Киселина (АЛА) е природен универзален антиоксидант кој што организмот не го создава во доволни количини и треба да се внесува со храна или додатоци во исхраната.


Оваа антиоксидантна киселина е присутна само во неколку видови на храна: во спанаќ, брокули, компир и органско месо.

Употреба: Како додаток во исхраната, се зема една капсула еднаш или два пати дневно со вода.

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца.