Топ производи
Производители
Е-информатор
Предходни Производи

Јаболков оцет 200 мг 120 таблети

Употребата на јаболковиот оцет за слабеење датира уште од древниот Египет.
Производител: SWANSON
$0.00

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311

- За одржување на енергетскиот биланс и виталност на организмот.

Употреба: Се употребува како додаток во исхраната, се земаат 1-2 таблети дневно со вода.

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца.

Тагови
Корисните кои го нарачаа овој производ истотака нарачаа

Цимет 375 мг 180 капсули

Циметот е еден од најстарите зачини во светот кој го користеле старите народи. Овој производ се добива со мелење на кафеавата кора од циметовото дрво.
$0.00

Лецитин 1200 мг 90 гел капсули

Лецитинот е природно присутен во храната од растително, како и од животинско потекло: во јајцата, соините зрна, сончогледот, гроздовото семе, пченичните никулци итн.
$868.00

Семки од грозје, зелен чај и кора од бел бор 60 капсули

Овој производ преставува комбинација од семки од грозје, зелен чај и кора од бел бор кој претставува многу силен антиоксиданс.
$878.00