Топ производи
Производители
Е-информатор
Предходни Производи

Apple Cider Vinegar 200 mg 30 tablets

Употребата на јаболковиот оцет за слабеење датира уште од древниот Египет. Јаболковиот оцет помага во забрзување на метаболизмот и намалување на маснотиите во крвта.
Производител: SWANSON
£0.00

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311

Помага:

- За детоксификација на организмот;

- За одржување на нивото на маснотии;

- За одржување на функцијата на срцево-садовиот систем;

- За намалување на телесната тежина;

- За одржување на енергетскиот биланс и виталност на организмот.

Употреба: Се употребува како додаток во исхраната, се земаат 1-2 таблети дневно со вода.

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца.

Тагови