Топ производи
Производители
Е-информатор

Assorbello Заштитна крема со цинк 100 мл.

Assorbello заштитната крема со висока покривна моќ и 10% цинк оксид е перфеткна за нанесување на пеленската регија подложна на црвенило и иритации и благодарение на заштитната бариера која ја формира е идеална за употреба при секоја промена на пелената кај новородени бебиња.

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311
138,00 ден.

По секојдневното капење, добро исушете ја кожата и нанесете слој од кремата на регијата што сакате да ја заштитите, особено на наборите на кожата.