Featured products
Manufacturers
Newsletter
Recently viewed products

Balkanika Nature Biohyaluron 50 ml.


Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311
Picture of
2.140,00 ден.

Balkanika Nature Biohyaluron 50 ml.

BIO HYALURON e единствена формула на хијалуронска киселина во течен облик.

-          Заради својата идеална молекулна тежина овозможува брза апсорпција и голема ефикасност.

-          Се добива со биоферментација, така да процентот на чистина е дури 95%!

Хијалуронската киселина внесена орално во најголем процент завршува во кожата и зглобовите.

-          Ги подмачкува зглобовите, го олеснува движењето, ги штити зглобовите и рскавицата од стареење,

-          Ги амортизира вибрациите кои настануваат во тек на вежбање или движење,

-          Го намалува воспалението пружајки олеснување од болки,

-          Дава влажност на кожата и притоа и овозможува младешки изглед,

-          Ја зголемува еластичноста на кожата и го спречува настанувањето на брчки.

Со комбинацијата на орална и надворешна употреба се постигнува максимален ефект. Нема несакани реакции и контраиндикации и е безбеден за употреба.