Топ производи
Производители
Е-информатор
Предходни Производи

Брусница 800 мг 180 гел капсули

Брусницата е зимзелена грмушка која дава темноцрвени плодови и расте во шумите и планините на САД, како и во многу други региони насекаде низ светот.
Производител: SWANSON
£856.19
£0.00

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311

Брусницата содржи цитрична киселина, флавоноиди, танин, антоцијанини, растителни влакна, висока концентрација на витамин Ц, витамин А и Б, калциум, фосфор и железо. 

Помага:

- Кај инфекции на уринарниот тракт;

- Кај воспаленија на мочниот меур и мочните патишта. 

Секоја капсула од Swanson Cranberry содржи плод од брусница комбиниран соо витамин Ц и витамин Е за максимални ефекти кои помагаат во одржување и подобрување на здравјето на уринарниот систем. 

Употреба: Како додаток во исхраната, се зема 1-2 гел капсула дневно. 

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна избалансирана исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца.