RSS

New products

Сребрена вода Сребрица 500 мл.

Колоидната сребрена вода е добиена со електролиза на чисто 99.99% сребро во чиста дестилирана и деминерализирана вода. Се работи за јони и колоиди на сребро. Му користи на организмот во превенција и лечење на инфективни болести, како и за јакнење и подобрување на организмот, повеќе од било кој друг познат препарат.
450,00 ден.

Balkanika Nature Biohyaluron 50 ml.

2.140,00 ден.

Alpha Lipoic Acid 50 mg 120 capsules

0,00 ден.

Coenzyme Q10 100 mg 50 softgels

0,00 ден.

Труди миризлив балсамен гел

Труди миризливиот балсамен гел содржи природни екстракти и етерични масла од ниаули, мента, смрека и камилица и со негово вдишување ефективно се прочистуваат дишните патишта и на природен начин се олеснува дишењето.
298,00 ден.

Assorbello Заштитна крема со цинк 100 мл.

Assorbello заштитната крема со висока покривна моќ и 10% цинк оксид е перфеткна за нанесување на пеленската регија подложна на црвенило и иритации и благодарение на заштитната бариера која ја формира е идеална за употреба при секоја промена на пелената кај новородени бебиња.
138,00 ден.

Заштитна крема со цинк и пчелин восок

Труди заштитната крема со цинк и пчелин восок се препорачува за секојдневна нега при менување на пелени. Идеална е за заштита на пеленската регија од иритација, црвенило и појава на алергија од пелени и исто така помага за ублажување на овие тегоби кај децата.
199,00 ден.

Хидратантна крема со прополис

Труди хидратантната крема со прополис има извонредни хидратантни, омекнувачки и заштитни својства. Со својот состав е прилагодена на чувствителната детска кожа. Употребата на оваа крема е препорачлива при изложеност на надворешни влијанија како ветар, студен воздух и сонце кои можат да ја иритираат нежната детска кожа и да предизвикаат црвенило или рапавост.
198,00 ден.