Производи според тегоба 'матичен млеч'

Види како
Подреди по
Прикажи по страна

Матичен млеч 1000 мг 100 гел капсули

Матичниот млеч (кралско желе) е најважен и најхранлив пчелин производ. Млечот го произведуваат пчелите со мешање на мед, полен и со посебни ензими.
$0.00