Производи според тегоба 'витамин Ц'

Види како
Подреди по
Прикажи по страна

Ацерола 500 мг 60 капсули

Ацерола е еден од најбогатите природни извори на витамин Ц. Овој витамин бавно се разградува во организмот и овозможува долготрајно снабдување на организмот со потребните дози на витамин Ц.
£0.00

Шипка 500мг 120капсули

Екстрактот од шипка во однос на другите овошја и зеленчук е најбогат со витамин Ц.
£0.00