Производи според тегоба 'алое вера'

Види како
Подреди по
Прикажи по страна

Алое Вера 25 мг 100 гел капсули

0,00 ден.

Алое Вера Гел 946 мл

Алое Вера (Aloe Barbadensis Müler) или т.н. „билка на бесмртноста”, „извор на младоста”, „растение за прва помош“ или „медицинска билка” - е растение кое се повеќе го свртува вниманието на научниците ширум светот со својата неверојатна богата содржина, хранливост и избалансираност на микрохранливите материи како и со зачудувачката исцелителска моќ.
0,00 ден.