Производи според тегоба 'ензими'

Види како
Подреди по
Прикажи по страна

Алое Вера Гел 946 мл

Алое Вера (Aloe Barbadensis Müler) или т.н. „билка на бесмртноста”, „извор на младоста”, „растение за прва помош“ или „медицинска билка” - е растение кое се повеќе го свртува вниманието на научниците ширум светот со својата неверојатна богата содржина, хранливост и избалансираност на микрохранливите материи како и со зачудувачката исцелителска моќ.
€0,00

Дигеститол 60 капсули

Овој производ е специјално наменет за подобрување на функцијата на дигестивниот тракт.
€729,00

Папаја 50 мг 300 таблети

Папајата (Carica Papaya) е вид на тропско овошје со жолто-портокалова боја кое расте во гроздови.
€899,00