Производи според тегоба 'алга'

Види како
Подреди по
Прикажи по страна

Келп (извор на јод) 225 мкг 250 таблети

Келп (Fucus vesiculosis) e морска алга се вбројува во неколкуте видови на кафеава морска трева наречена Ламинарија.
$0.00

Спирулина 500 мг 180 таблети

Спирулина (Arthospira platensis) е сино-зелена микроалга која живее во океаните и алкалните езера во Африка, Мексико и Јужна Америка.
$0.00