Производи според тегоба 'детоксификација'

Види како
Подреди по
Прикажи по страна

Алфа Липоична Киселина 300 мг 60 капсули

Алфа Липоична Киселина (АЛА) е природен универзален антиоксидант кој што организмот не го создава во доволни количини и треба да се внесува со храна или додатоци во исхраната. Таа ги неутрализира слободните радикали во телото и помага во намалување на оксидативното оштетување и стрес на клетките.
€0,00

Алфа Липоична Киселина 50 мг 120 капсули

Алфа Липоична Киселина (АЛА) е природен универзален антиоксидант кој што организмот не го создава во доволни количини и треба да се внесува со храна или додатоци во исхраната. Таа ги неутрализира слободните радикали во телото и помага во намалување на оксидативното оштетување и стрес на клетките.
€0,00

Хлорофил и Пеперминт 500 таблети

Хлорофилот е природен растителен пигмент кој е присутен во растенијата и е одговорен за процесот на фотосинтеза.
€0,00

Млечен трн 500 мг 100 капсули

Млечниот трн (Silybum marianum) претставува вид на бодликава билка со розево-пурпурни цветови која потекнува од Медитеранскиот регион, но е распространета низ долините и планинските падини ширум светот.
€0,00