Производи според тегоба 'дигестија'

Види како
Подреди по
Прикажи по страна

Ацидофилус 100 капсули

Aцидофилусот е природен производ кој настанува со ферментација на млекото со помош на една од најмоќните пробиотски бактерии наречена Lactobacillus acidophilus.
€948,00

Дигеститол 60 капсули

Овој производ е специјално наменет за подобрување на функцијата на дигестивниот тракт.
€729,00

Папаја 50 мг 300 таблети

Папајата (Carica Papaya) е вид на тропско овошје со жолто-портокалова боја кое расте во гроздови.
€899,00