Производи според тегоба 'бактерии'

Види како
Подреди по
Прикажи по страна

Ацидофилус 100 капсули

Aцидофилусот е природен производ кој настанува со ферментација на млекото со помош на една од најмоќните пробиотски бактерии наречена Lactobacillus acidophilus.
€948,00
Акција

Брусница 800 мг 180 гел капсули

Брусницата е зимзелена грмушка која дава темноцрвени плодови и расте во шумите и планините на САД, како и во многу други региони насекаде низ светот.
€899,00 €0,00