Топ производи
Производители
Е-информатор
Предходни Производи

Босвелија и Куркумин 60 капсули

Овој производ ги соединува Босвелија и Куркумин – древни билки кои што се користат како суплементи во зачувување на здравјето.
Производител: SWANSON
$0.00

Нарачки на телефон: (+389)(2)2403311

Босвелијата е билка која води потекло од Индија, од области во Северна Африка и Блискиот Исток. Од ова растение се користи смолата како екстракт.

Куркуминот е растение од групата на ѓумбир од кое се добива индискиот зачин со жолтеникава боја кари ( т.н. златен зачин) кој се користи како додаток во исхраната.

  • За зголемување на психофизичката енергија и меморија.

Употреба: Како додаток во исхраната се зема една до две капсули на ден со вода. Не се препорачува кај трудници и доилки. По користење на овој производ во временски интервал од 30 дена се препорачува пауза од една недела.

Да не се надминува препорачаната дневна доза. Додатокот во исхрана не треба да се користи како замена за разновидна избалансирана исхрана. Да се чува подалеку од дофат на деца.