Испораки и Враќања

Вашата нарачка ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете како адреса за испорака. Времето на испорака најчесто не е подолго од 48 часа, освен во случај на викенд денови или државни неработни денови. За достава на Вашата пратка ги користиме услугите на Глобко Логистик. Доставата на производите е на терет на www.swanson.com.mk  , односно испораката е БЕСПЛАТНА.

www.swanson.com.mk  не врши поврат на средствата на купувачот, секоја продажба е финална.

За повеќе информации или проблеми при испораката ве молиме да не контактирате на 02 240 33 11, 02 240 33 12, 070 26 86 29 или на contact@swanson.com.mk.  

Ви благодариме.

Е-информатор